Restoraderm Απαλό Αφρόλουτρο Ανάπλασης

Restoraderm Απαλό Αφρόλουτρο Ανάπλασης

Badges

 

Συσκευασία των 295ml

 

Για πολύ ξηρή, κνησμώδη (με φαγούρα) και ευαίσθητη επιδερμίδα

 

• Η κατοχυρωµένη µε δίπλωµα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία filaggrin ενυδατώνει το δέρµα και το αφήνει απαλό και λείο.

• Το Cetaphil Restoraderm καθαρίζει απαλά χωρίς να ερεθίζει ή να αφυδατώνει την επιδερµίδα.

• Υποαλλεργικό

• Χωρίς Άρωµα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Καθαρίζει και αποκαθιστά το φραγμό του δέρματος. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο πως καταπραΰνει τον κνησμό. Καθαρίζει απαλά, ξεπλένεται εύκολα, αφήνει το δέρμα μαλακό και απαλό. Ενδείκνυται για το δέρμα των νεογέννητων, των παιδιών και των ενηλίκων. Δρα ενάντια στα 5 σημάδια της ευαίσθητης επιδερμίδας : Ερεθισμός, Τραχύτητα, Αίσθημα Τραβήγματος, Ξηρότητα, Διαταραγμένος δερματικός φραγμός .

  • Paraben free

    Μη φαγεσωρογόνο

  • Won't clog pores

    Δερματολογικά ελεγμένο

  • Defends against 5 signs of skin sensitivity

    Ενάντια στα 5 σημάδια της ευαίσθητης επιδερμίδας

Restoraderm Απαλό Αφρόλουτρο Ανάπλασης
Restoraderm Απαλό Αφρόλουτρο Ανάπλασης 
                    Ingredients

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Trideceth Sulfate, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Sodium Lauroamphoacetate, Sodium Chloride, Cocamide Mea, Allantoin, Arginine, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Disodium Edta, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Potassium Sorbate, Sodium Pca, Tocopheryl Acetate. FIL.0975.V00

Απαλός καθαρισμός, ενυδατώνει καθώς καθαρίζει

Ξεκινήστε τη ρουτίνα περιποίησης του ευαίσθητου δέρματος με το Cetaphil Restoraderm Απαλό Αφρόλουτρο Ανάπλασης, κλινικά αποδεδειγμένο ότι καταπραϋνει το δέρμα Προσφέρει απαλή και καθαριστική δράση.

Καταπραΰνει το ξηρό, κνησμώδες, ευαίσθητο δέρμα

Ολοκληρώστε την περιποίηση με το Cetaphil Restoraderm Απαλή Ενυδατική Λοσιόν Ανάπλασης που μειώνει την ερυθρότητα, την ξηρότητα και τον ερεθισμό. Αυτή η κρεμώδης λοσιόν ενυδατώνει το δέρμα και κλειδώνει την υγρασία, βοηθώντας το δέρμα να παραμείνει ενυδατωμένο. Το αίσθημα της φαγούρας μειώνεται και το δέρμα επανακτά τη φυσική του απαλότητα και ενυδάτωση.

Κλινικά αποδεδειγμένα καταπραΰνει το ξηρό, κνησμώδες, ευαίσθητο δέρμα

Η σειρά προϊόντων Restoraderm είναι δερματολογικά ελεγμένη και κλινικά αποδεδειγμένη πως καταπραϋνει το δέρμα. Συνιστάται για χρήση στο δέρμα των νεογέννητων, των παιδιών και των ενηλίκων και αποκαθιστά τη φυσική απαλότητα και ενυδάτωση.

null