Ενυδατική Λοσιόν Σώματος

Badges

 

Συσκευασία των 460ml

 

Για κανονική, ευαίσθητη και ξηρή επιδερμίδα

 

  • Αποτελεσματική και διαρκής ενυδάτωση για μεγάλο χρονικό διάστημα
  • Σύνθεση που δεν εμπεριέχει άρωμα και λανολίνη
  • Το δέρμα ενυδατώνεται αποτελεσματικά και αποκαθίσταται η υδρολιπιδική στιβάδα της επιδερμίδας
  • Περιέχει νιασιναμίδη (βιταμίνη Β3), πανθενόλη (προβιταμίνη Β5) και ενυδατική γλυκερίνη για βελτίωση της ανθεκτικότητας του ευαίσθητου δέρματος
  • Μη λιπαρή σύνθεση
  • Δερματολoγικά ελεγμένο και κλινικά δοκιμασμένο ότι είναι απαλό σε ευαίσθητο δέρμα

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ενυδατική λοσιόν είναι ειδικά σχεδιασμένη με μια νέα και βελτιωμένη σύνθεση που περιέχει ένα μείγμα νιασιναμίδης, πανθενόλης και ενυδατικής γλυκερίνης που βοηθάει στη βελτίωση της ανθεκτικότητας του ευαίσθητου δέρματος. Εμπλουτισμένη με λάδι αβοκάντο, αυτή η λοσιόν καθημερινής χρήσης προσφέρει αποτελεσματική και διαρκή ενυδάτωση για μεγάλο χρονικό διάστημα . Απορροφάται γρήγορα και αφήνει μία ευχάριστη αίσθηση απαλότητας στο δέρμα. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή, λεία και υγιή. Δρα ενάντια στα 5 σημάδια της ευαίσθητης επιδερμίδας : Ερεθισμός, Τραχύτητα, Αίσθημα Τραβήγματος, Ξηρότητα, Διαταραγμένος δερματικός φραγμός .

  • Fragrance free

    Μη λιπαρή σύνθεση

  • Paraben free

    Μη φαγεσωρογόνο

  • Won't clog pores

    Δερματολογικά ελεγμένο

  • Defends against 5 signs of skin sensitivity

    Ενάντια στα 5 σημάδια της ευαίσθητης επιδερμίδας

Ενυδατική Λοσιόν Σώματος
Ενυδατική Λοσιόν Σώματος 
                    Ingredients

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Panthenol, Niacinamide, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Persea Gratissima Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Pantolactone, Glyceryl Stearate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Citric Acid. FIL.1745.V00

Ξεκινήστε με ένα απαλό καθαριστικό

Μια ρουτίνα περιποίησης σώματος για ευαίσθητο δέρμα ξεκινά στο ντους με το απαλό καθαριστικό δέρματος Cetaphil. Ειδική σύνθεση που σέβεται το φυσικό φραγμό του δέρματος διατηρώντας σταθερό το pH του ενώ καθαρίζει βαθιά τους πόρους της επιδερμίδας.

Αποτελεσματική και διαρκής ενυδάτωση για μεγάλο χρονικό διάστημα

Πρόκειται για μια λοσιόν ελαφριάς υφής, η οποία χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί και μεγάλη αίσθηση άνεσης. Το δέρμα σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι ορατά πιο απαλό, ενυδατωμένο και με υγιή όψη.

Δερματολογικά σχεδιασμένη για ευαίσθητο δέρμα

Αυτή η απαλή, μη φαγεσωρογόνος και μη ερεθιστική σύνθεση δεν θα ερεθίσει το δέρμα, καθιστώντας την ενυδατική λοσιόν ιδανική για χρήση ως λοσιόν σώματος. Σύνθεση που δεν εμπεριέχει άρωμα και λανολίνη, απορροφάται γρήγορα και αφήνει μία ευχάριστη αίσθηση απαλότητας στο δέρμα. Kατάλληλη για ξηρά και ευαίσθητα δέρματα.

null