null

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Το Cetaphil προστατεύει και φροντίζει το ευαίσθητο δέρμα για περισσότερα από 70 χρόνια, επομένως γνωρίζουμε ότι η υγεία του δέρματός μας είναι μία αντανάκλαση του περιβάλλοντός μας. Είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους εργαζόμαστε για να είμαστε πιο καθαροί, πιο βιώσιμοι και πιο αποτελεσματικοί.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ CETAPHIL ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΥΓΙΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Υιοθετούμε περαιτέρω περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνες πρακτικές, εστιάζοντας σε τέσσερις βασικούς τομείς: μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, σύνθεση με καθαρότερα συστατικά, βιώσιμος σχεδιασμός συσκευασίας και υπηρετώντας το κοινό καλό.

 

Αυτή η στρατηγική, περιλαμβάνει φιλόδοξους στόχους που ευθυγραμμίζονται με την Ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών για Βιώσιμη Ανάπτυξη έως το 2030, συμπεριλαμβανομένου του ενεργειακού μετασχηματισμού των εργοστασίων μας, για την επίτευξη 100% ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έως το 2022 και ουδετερότητας καθαρών εκπομπών άνθρακα στις τρέχουσες εγκαταστάσεις παραγωγής μας. Καθώς η πρωτοβουλία μας για Καθαρότερη Ατμόσφαιρα εξελίσσεται, θα εξελίσσονται παράλληλα οι στόχοι και τα βήματα που κάνουμε για να οδηγηθούμε στην αλλαγή.

ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ

Στόχος μας είναι να συμπεριφερόμαστε στο περιβάλλον όπως συμπεριφερόμαστε στο δέρμα μας με ευαισθησία, ενσυναίσθηση και με την υποστήριξη της επιστήμης. Από το 2010, το Cetaphil και η εταιρεία Galderma έχουν: 


  • Μειώσει την κατανάλωση νερού κατά 33% ανά τόνο παραγόμενου προϊόντος, μέσω προγραμμάτων ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησής του σε εργοστάσια και ερευνητικές εγκαταστάσεις
  • Μειώσει τις ετήσιες εκπομπές CO2 από τα εργοστάσια κατά περισσότερο από 60%, με τη χρήση πιο αποδοτικής τεχνολογίας και ανανεώσιμων πηγών ηλεκτρικής ενέργειας


Επί του παρόντος, τα εργοστάσιά μας παίρνουν το 95% της ηλεκτρικής τους ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενώ το σύνολο των απορριμμάτων δεν καταλήγει σε χωματερή.


ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΠΙΟ ΦΙΛΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Αναδιαμορφώνουμε τα πιο δημοφιλή μας προϊόντα σύμφωνα με την σύγχρονη επιστημονική γνώση για το ευαίσθητο δέρμα. Αυτά είναι τα πρώτα προϊόντα που παρασκευάζονται με εύκολα βιοδιασπώμενες* φόρμουλες, τα οποία επίσης είναι χωρίς parabens, θειϊκά άλατα και συστατικά ζωικής προέλευσης και δεν δοκιμάζονται σε ζώα σε κανένα στάδιο της διαδικασίας ανάπτυξης ή παραγωγής


  • Απαλό καθαριστικό για πρόσωπο και σώμα
  • Ενυδατική Λοσιόν


Προχωρήσαμε σε όλες αυτές τις αλλαγές διατηρώντας την αποτελεσματικότητα και την αίσθηση που γνωρίζουν και αγαπούν οι καταναλωτές του Cetaphil.


ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Οι συσκευασίες μας είναι κάτι που σκεφτόμαστε προσεκτικά όπως ακριβώς τα προϊόντα μας. Το Cetaphil χρησιμοποιεί δοχεία και πώματα κατασκευασμένα από ένα μόνο τύπο πλαστικού, που εν μέρει είναι ανακυκλώσιμο, επομένως οι συσκευασίες μπορούν να ανακυκλωθούν στις περισσότερες εγκαταστάσεις ανακύκλωσης. Επιπλέον, τα περισσότερα προϊόντα χρησιμοποιούν δοχεία και συστήματα κλεισίματος που χωρίζονται για ευκολότερη ταξινόμηση και η συσκευασία μας με βάση το χαρτί προέρχεται από ανανεώσιμα και βιοδιασπώμενα υλικά.


ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ

Είμαστε υπερήφανοι για την μακροχρόνια συνεργασία που έχουμε με το Camp Wonder, μια καλοκαιρινή κατασκήνωση για παιδιά με χρόνιες και απειλητικές για τη ζωή δερματικές παθήσεις, που ιδρύθηκε από το Children’s Skin Disease Foundation. Κάθε χρόνο, οι υπάλληλοί μας και οι συνεργαζόμενοι επαγγελματίες υγείας εργάζονται εθελοντικά στην κατασκήνωση - ένα ασφαλές καταφύγιο για τα παιδιά με δερματικές παθήσεις. Η Galderma και το Cetaphil έχουν επίσης δωρίσει 1,5 εκατομμύρια δολάρια και πάνω από 50.000 προϊόντα από το 2012. Καθώς η πρωτοβουλία μας για Καθαρότερη Ατμόσφαιρα συνεχίζεται, το Cetaphil θα προσπαθήσει να επεκτείνει τις προσπάθειές πέρα ​​από το Camp Wonder για να εντοπίσει οργανισμούς σε όλο τον κόσμο που μπορεί να υποστηρίξει για να προωθήσει την αποστολή φροντίδας για ευαίσθητο δέρμα.