Restoraderm Απαλή Ενυδατική Λοσιόν

Restoraderm Απαλή Ενυδατική Λοσιόν

Badges

 

Συσκευασία των 295ml

 

Για πολύ ξηρή, κνησμώδη (με φαγούρα) και ευαίσθητη επιδερμίδα

 

• Συνδυασμός κεραμιδίων και πατενταρισμένης τεχνολογίας φιλαγκρίνης για τη διατήρηση υγιούς δέρματος

• Βοηθά στη βελτίωση της ενυδάτωσης του δέρματος μέσα σε 2 ώρες

• Γρήγορη απορρόφηση

•Κρεμώδης λοσιόν για ενυδάτωση και προστασία του δέρματος με τάση για φαγούρα

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτή η καταπραϋντική λοσιόν προστατεύει το δέρμα και βοηθά στην ανακούφιση από τον κνησμό, ενώ το μείγμα κεραμιδίων και φιλαγκρίνης βοηθά στην αποκατάσταση του φυσικού φραγμού του δέρματος και βελτιώνει την ικανότητα του δέρματος να διατηρεί την ενυδάτωση με την πάροδο του χρόνου. Η κρεμώδης, μη λιπαρή λοσιόν απορροφάται γρήγορα αφήνοντας το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο για έως και 24 ώρες. Δρα ενάντια στα 5 σημάδια της ευαίσθητης επιδερμίδας : Ερεθισμός, Τραχύτητα, Αίσθημα Τραβήγματος, Ξηρότητα, Διαταραγμένος δερματικός φραγμός .

  • Paraben free

    Μη φαγεσωρογόνο

  • Won't clog pores

    Δερματολογικά ελεγμένο

  • Defends against 5 signs of skin sensitivity

    Ενάντια στα 5 σημάδια της ευαίσθητης επιδερμίδας

Restoraderm Απαλή Ενυδατική Λοσιόν
Restoraderm Απαλή Ενυδατική Λοσιόν 
                    Ingredients

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Seed Oil, Pentylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Sorbitol, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Allantoin, Arginine, Caprylyl Glycol, Ceteareth-20, Cetyl Alcohol, Citric Acid, Dimethiconol, Disodium Edta, Disodium Ethylene Dicocamide Peg-15 Disulfate, Glyceryl Stearate Citrate, Hydroxypalmitoyl Sphinganine, Niacinamide, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Sodium Pca, Sodium Polyacrylate, Tocopheryl Acetate. FIL.0489.V00

Απαλός καθαρισμός, ενυδατώνει καθώς καθαρίζει

Ξεκινήστε τη ρουτίνα περιποίησης του ευαίσθητου δέρματος με το Cetaphil Restoraderm Απαλό Αφρόλουτρο Ανάπλασης, κλινικά αποδεδειγμένο ότι καταπραϋνει το δέρμα. Προσφέρει απαλή και καθαριστική δράση.

Καταπραΰνει το ξηρό, κνησμώδες, ευαίσθητο δέρμα

Ολοκληρώστε την περιποίηση με το Cetaphil Restoraderm Απαλή Ενυδατική Λοσιόν Ανάπλασης που μειώνει την ερυθρότητα, την ξηρότητα και τον ερεθισμό. Αυτή η κρεμώδης λοσιόν ενυδατώνει το δέρμα και κλειδώνει την υγρασία, βοηθώντας το δέρμα να παραμείνει ενυδατωμένο. Το αίσθημα της φαγούρας μειώνεται και το δέρμα επανακτά τη φυσική του απαλότητα και ενυδάτωση.

Κλινικά αποδεδειγμένα καταπραΰνει το ξηρό, κνησμώδες, ευαίσθητο δέρμα

Η σειρά προϊόντων Restoraderm είναι δερματολογικά ελεγμένα και κλινικά αποδεδειγμένα πως καταπραϋνουν το δέρμα. Συνιστάται για χρήση στο δέρμα των νεογέννητων, των παιδιών και των ενηλίκων και αποκαθιστά τη φυσική απαλότητα και ενυδάτωση

null